Ο Πέτρος Ιακωβίδης δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε… γήπεδο ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη!

No Rating

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θυμήθηκε τα παλιά και έδωσε μια συνέντευξη σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου!

Σε γηπεδάκια 5×5 συνάντησε η διαδικτυακή εκπομπή “O,TI THESS” τον δημοφιλή τραγουδιστή και δημιουργό Πέτρο Ιακωβίδη. Αυτό φυσικά δε συνέβη τυχαία αφού και ο ίδιος στο παρελθόν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο σε αρκετά υψηλό επίπεδο, ενώ το άφησε για να αφοσιωθεί με τη μεγάλη του αγάπη… τη μουσική.

“Παίζω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το πόδι και πρέπει να προσέχω για να μπορώ να τραγουδάω τα βράδια. Διάλεξα τη μουσική γιατί είναι η μεγάλη μου αγάπη, αυτό που ονειρευόμουν από μικρός. Δεν μπορούσα να αφήσω τη μουσική, τραγουδούσα από τα 13. Το ποδόσφαιρο μπήκε στη ζωή μου λόγω του πατέρα μου γιατί ασχολιόταν επαγγελματικά με αυτό, οπότε στο σπίτι κυριαρχούσε η μπάλα. Η ομάδα της Καβάλας ήταν στην Α’ εθνική τότε και πηγαίναμε να την δούμε”.

Όσον αφορά τα μουσικά τώρα, δηλώνει με ειλικρίνεια πως πισώπλατες μαχαιριές συμβαίνουν σε όλα τα επαγγέλματα, κάτι που ήξερε από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα, μίλησε και για τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο “Αποτυπώματα”. Η ιστορία του τραγουδιού “Ορκίσου” εντυπωσίασε τον Θεολόγο Ηλιού που έκανε τη συνέντευξη και το ίδιο θα συμβεί και με εσάς μόλις την ακούσετε.

“Όταν γράφεις αρκετά τραγούδια, δεν πρόκειται να μπορέσεις να τα πεις όλα ο ίδιος… όσα χρόνια κι αν τραγουδάς. Όταν έγραψα το ‘Ξημερώματα’, εγώ είχα βγάλει και το ‘Αποτυπώματα’. Ένιωθα ότι θα γινόταν κάτι τόσο μεγάλο… αλλά δεν είναι μόνο το τραγούδι, είναι κι ο καλλιτέχνης. Ο Κωνσταντίνος έχει δουλέψει πολύ και έχει αυτό που του αξίζει. Πήρε ένα τραγούδι – σουξέ, το βοήθησε μεν αλλά το έφτασε και στο επίπεδο αυτό. Εγώ είτε έβγαζα το ‘Αποτυπώματα’, είτε το ‘Ξημερώματα’ το ίδιο πράγμα θα ήταν. Και το ‘Αποτυπώματα’ πήγε πολύ καλά”. 

Με αυτές τις δηλώσεις ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν τραγούδησε ο ίδιο το “Ξημερώματα”, ενώ λίγο μετά διέψευσε κατηγορηματικά και τις φήμες που τον θέλουν να έχει τσακωθεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. “Θα ξανασυνεργαστούμε και στη σκηνή, αλλά και με τραγούδια!”.

Τέλος, ο τραγουδοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τις θαυμάστριές του, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα σχέδιά του.

“Είμαι στο studio και τέλη Φλεβάρη θα κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι που θα είναι χορευτικό!”.

Ετικέτες