Ο Brad Pitt «νίκησε» την Angelina Jolie για ακόμη μία φορά!

No Rating

Αν υπάρχει κάτι που θα μας αφήσει το 2016 να θυμόμαστε φεύγοντας, αυτό είναι αναμφίβολα το διαζύγιο των Brangelina. Επί δύο μήνες σχεδόν όλη η showbiz ασχολούνταν μαζί τους και με το τι συνέβη και τους οδήγησε στον χωρισμό.

Οι πληροφορίες πολλές, λίγα αυτά που πραγματικά ίσχυαν κι εμείς να περιμένουμε κάθε φορά εναγωνίως να δούμε τι θα γίνει τελικά. Σχεδόν τρεισίμησι μήνες μετά και ακόμα δεν έχει κλείσει η υπόθεση τους.

Κατά διαστήματα έβγαινε και κάτι καινούργιο για το διαζύγιο, χωρίς όμως να επαληθεύονται όλα. Άλλες φορές είχε το πάνω χέρι η Angelina, άλλες ο Brad, όμως ποτέ δεν βγήκε κάτι συγκεκριμένο και οριστικό. Και μετά την είδηση πως ο Maddox έχει καταγράψει σε βίντεο όλους του τσακωμούς μεταξύ των γονιών του και παρά τις προσπάθειες της Angelina για το αντίθετο, ο Brad τη νίκησε ακόμη μία φορά.

Πριν βιαστείς να σκεφτείς να σου πούμε πως δεν βγήκε ακόμη κάτι σχετικά με την κηδεμονία, ωστόσο η Angie πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου ο Brad να μη δει τα παιδιά του στις γιορτές. Έλα όμως που λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του US Magazine ο Brad όχι μόνο είδε τα παιδιά του το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, αλλά αντάλλαξαν και δώρα όλοι μαζί. Στις 21 Δεκέμβρη o Brad έκανε αίτηση για να δει τα έξι του παιδιά και παρά τις προσπάθειες της Jolie, τελικά τα κατάφερε!

Angelina Jolie – Brad Pitt σημειώσατε διπλό!

Πηγή: gueen.gr

Ετικέτες