Ο Sfera 102,2 γιορτάζει & σου κάνει δώρα αξίας 20.000 ευρώ!

No Rating

Ο Sfera 102,2 γιορτάζει και ο Φεβρουάριος γίνεται ο μήνας μεγάλων εκπλήξεων για το πρώτο ραδιόφωνο της Αθήνας και τους ακροατές του..

20 χρόνια μαζί!

Δυνατές ραδιοφωνικές υπογραφές, φωνές ταυτισμένες με το ραδιόφωνο, παρουσίες δημοφιλείς, καλλιτέχνες, επιτυχίες, αποκλειστικότητες, συνεντεύξεις, μεγάλοι διαγωνισμοί, συναυλίες, events!

20 χρόνια Sfera 102,2

Από την 1η Φεβρουαρίου ο αέρας του ραδιοφώνου αλλάζει και θυμίζει στους ακροατές και επιτυχίες του χθες, ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί και τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες που μέσα από τα δικά τους λόγια «ακούγονται» τα συναισθήματά τους για τον Sfera 102,2!

Αλλά και οι ακροατές αφήνουν τις δικές τους ευχές για τα γενέθλια του Sfera102,2 και διεκδικούν 20.000 ευρώ σε δώρα που μέσα από κληρώσεις θα φτάσουν στα χέρια τους!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η Γιώτα Τσιμπρικίδου στην εκπομπή της θα κληρώσει τον πρώτο τυχερό ακροατή που θα κερδίσει τα έπιπλα του σπιτιού του αξίας 4.000€, ενώ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στην απογευματινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και του Βαγγέλη Χαρισόπουλου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Μπαλί, αξίας 5.000€!

Τέλος, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το Πρωινό Sfera – με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Γιώργο Λιανό, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο – θα κληρώσει τον μεγάλο τυχερό που θα κάνει δικό του ένα αυτοκίνητο αξίας 11.000€.

Ετικέτες