Πάνος Καλίδης: «Άκουσα τα πλευρά μου να σπάνε… Μ’ άφησε ο Θεός να ζήσω!»

No Rating

Για το σοβαρό ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο, όταν το αυτοκίνητό του τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε, μίλησε πρώτη φορά ο Πάνος Καλίδης!

Ο τραγουδιστής είχε πάρει για ψάρεμα και έκανε ένα λάθος με το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από το αυτοκίνητό του και να τραυματιστεί στο δεξί πόδι και στα πλευρά.

«Εκείνη την ημέρα ήμουν άϋπνος, είχα έρθει από μία μεγάλη συναυλία στην Κύπρο και για να μην κοιμηθώ και χαλάσω το ωράριο μου, είπα να κάνω κάτι για να περάσω την ημέρα μου. Τι να κάνω λοιπόν; Πήρα το αμάξι μου να πάω για ψάρεμα. Από ένα θολωμένο μυαλό μην περιμένεις πολλά. Έγινε ένα ατύχημα το οποίο αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να με έχει αφήσει ανάπηρο ή να μην υπάρχω. Γιατί όταν μία ρόδα περνάει από το πόδι, από τον θώρακα και δεν σου έχει σπάσει τη λεκάνη ή να δεν σου έχει πατήσει το κεφάλι… Ένα αμάξι τριών τόνων! Μόνο για τύχη μιλάμε!», ανέφερε, στο Όλα Ξεκόλλα, το βράδυ της Δευτέρας, ο Πάνος.

Περιγράφοντας καρέ καρέ το ατύχημα, συνέχισε: «απ’  ότι θυμάμαι, έχω παρκάρει το αμάξι για να ψαρέψω σε κλίση. Η μούρη ήταν προς την ανηφόρα. Κατεβαίνοντας από το αμάξι, μάλλον δεν έβαλα καλά το πάρκινγκ. Το χειρόφρενο δεν έπιανε καλά. Στα βαριά αμάξια, τα χειρόφρενα βγαίνουν πολύ εύκολα. Λοιπόν κατέβηκα από το αμάξι και αυτό τσούλησε προς τα πίσω. Εκείνη την ώρα αυτό που μου ήρθε στο μυαλό, που όπως αποδείχτηκε ήταν λάθος απόφαση, ήταν ενώ το σώμα μου ήταν κάτω να προσπαθήσω να μπω στο αμάξι από τη μέση και πάνω να βάλω χειρόφρενο. Η πόρτα όμως με έριξε κάτω και η μπροστινή ρόδα με πέρασε από το πόδι, από τη λεκάνη και μετά από τον θώρακα».

«Φώναξα κανά δύο φορές βοήθεια, γιατί είδα ένα ζευγάρι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου αλλά δεν με άκουσαν ποτέ! Κατάλαβα ότι δεν είμαι καλά και ότι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσα να έχω εσωτερική αιμορραγία. Μπήκα μέσα στο αμάξι, με πολλές προσπάθειες το έβγαλα μέσα από τη θάλασσα και πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου ότι πηγαίνω σε κάποιο νοσοκομείο!», συμπλήρωσε, ενώ δεν έκρυψε την κρισιμότητα της κατάστασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «άκουσα τα πλευρά μου να σπάνε. Κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό. Θα μπορούσα να μην είμαι εδώ!… Πέρασε από πάνω μου το αμάξι και έπεσε στη θάλασσα. Υπολογίζω ότι με πάτησε η μισή ρόδα. Με άφησε ο Θεός να ζήσω!».

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες