Πάνος Κιάμος: “Όταν είναι στα «πάνω» του ο καλλιτέχνης, θεωρώ ότι οφείλει να παρουσιάζει όσες περισσότερες επιτυχίες μπορεί”

No Rating

Ο Πάνος Κιάμος άνοιξε τα χαρτιά του αποκλειστικά στο tralala.gr και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε ήταν και για το πόσο εύκολο είναι να συγκεντρώσει τόσες πολλές επιτυχίες σε ένα δίσκο.

“Καθόλου εύκολο! Πίστεψε με, αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να κάνει ένας καλλιτέχνης γιατί είναι αυτό που μπορεί να του δώσει διάρκεια στην πορεία του. Όταν χάνεται αυτή η αντίληψη του τι θέλει να ακούσει ο κόσμος, εκεί είναι που αρχίζει και η πτώση του καλλιτέχνη. Γι’ αυτό και όταν είναι στα «πάνω» του ο καλλιτέχνης, θεωρώ ότι οφείλει να παρουσιάζει όσες περισσότερες επιτυχίες μπορεί. Εγώ αυτή τη στιγμή λοιπόν προσπαθώ να πιάσω το σφυγμό του κόσμου… κυκλοφορήσαμε ένα album πριν ένα μήνα και ήδη έχουν αγαπηθεί τρία τραγούδια. Κατά κάποιο τρόπο νιώθω πως είναι και υποχρέωσή μου αυτό, όταν βάζεις 19 τραγούδια πρέπει τουλάχιστον η πλειοψηφία να καταφέρει να ξεχωρίσει… αλλιώς νομίζω ότι δεν αξίζει και να αγοράσεις το album. Είμαι από τους λίγους – τελευταίους καλλιτέχνες που βγάζουμε ακόμα ολοκληρωμένες δουλειές και οφείλουμε να δίνουμε στον κόσμο το έναυσμα, ένα σοβαρό λόγο, να βάλει το χέρι στην τσέπη για τα 10-11 ευρώ που κοστίζει ένα album, τη στιγμή που γνωρίζουμε καλά ότι πια ο καθένας μπορεί μέσω ίντερνετ να κατεβάσει όποιο τραγούδι θέλει.”

Ετικέτες