Πέτρος Πυλαρινός | Δείτε τον frontman των Alcatrash όταν συμμετείχε στο Fame Story 3!

No Rating
Τον Πέτρο Πυλαρινό τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», όπου τον βλέπουμε καθημερινά, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Alcatrash, να μας εντυπωσιάζει με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και με το χιούμορ του.

Κάτι όμως που δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή -και το πληροφορηθήκαμε από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» σήμερα το πρωί- ήταν ότι είχε συμμετάσχει στο Fame Story 3.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο frontman ου συγκροτήματος είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στο μουσικό ριάλιτι:

«Από το “Fame Story” μιας και το θυμήθηκες, πάνε πάνω από 15 χρόνια, νομίζω. Δεν είναι ότι κάτι με σταμάταγε από το να ζήσω φουλ το όνειρο του να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά, απλά δεν είχα τις εμπειρίες, τις παραστάσεις, το χαρακτήρα.. Δεν ήταν η ώρα μου, πώς να το πω.. δηλαδή μπορεί να μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν ήμουν έτοιμος εγώ να την αρπάξω. Πρέπει να ‘σαι πάνω από όλα έτοιμος εσύ για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, όταν σου δοθεί η ευκαιρία και κάτι δεν μου κόλλαγε και στη ζωή μου σαν σόλο τραγουδιστής, επειδή δούλεψα ως σόλο σε νυχτερινά κέντρα αρκετά τα πρώτα χρόνια και το σταμάτησα για να συνεχίσω τις σπουδές μου, κάτι πάντα δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό και ήθελα να το κάνω λίγο πιο παρεΐστικο, πιο “μπαντικό” και μετά προέκυψαν οι “Alcatrash” και με βοήθησαν να το λύσω αυτό το θέμα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε στο video τον Πέτρο Πυλαρινό από την περίοδο που είχε πάρει μέρος στο μουσικό ριάλιτι πριν 15 χρόνια: