Παντελής Παντελίδης: Έγινε «αστέρι» στην πλατεία Διασημοτήτων!

No Rating

Ο Παντελής Παντελίδης παραμένει αξέχαστος και ο κόσμος που τον αγάπησε δεν σταματά να ακούει τα τραγούδια του, ενώ, θέλοντας να τον τιμήσει, ο δήμος της Αγίας Νάπας του αφιέρωσε ένα «αστέρι» στην πλατεία Διασημοτήτων.

Ακολουθώντας το πρότυπο της διάσημης Λεωφόρου της Δόξας στο Hollywood, οι αρχές της κυπριακής πόλης τοποθετούν στο οδόστρωμα πλάκες με τα ονόματα ατόμων από τους τομείς των γραμμάτων, των τεχνών, του αθλητισμού και της πολιτικής οι οποίοι διακρίθηκαν στην κατηγορία τους, είτε σε εθνικό, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η δημοφιλία και η επιρροή του Παντελή στο κοινό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση και, έτσι, ο δήμος της Αγίας Νάπας, πρόσθεσε στην πλατεία μία πλάκα με το όνομά του, δίπλα σε άλλους καλλιτέχνες όπως οι Chris Brown, Snoop Dog, Μάριος Φράγκουλης και Γιώργος Μαζωνάκης.

Τα αποκαλυπτήρια τέλεσαν ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Καρούσος και τα αδέλφια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Κωνσταντίνος και Τριαντάφυλλος, στους οποίους στη συνέχεια απονεμήθηκε μεταθανάτια πλακέτα καθώς και αναμνηστικά δώρα, ανάμεσά τους και μία εικόνα της Παναγίας Αγίας Νάπας με την θερμή παράκληση όπως τοποθετηθεί στον τάφο του.

Ετικέτες