Πότε κυκλοφορεί ο νέος ολοκληρωμένος δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου;

No Rating

Η δέκατη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Οικονομόπουλου είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει κι ο τραγουδιστής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι σίγουρα ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και το αποδεικνύει με κάθε του βήμα, έχοντας πάντα το πιστό κοινό του στο πλευρό του. Έχουν πια συμπληρωθεί περίπου δύο χρόνια από την κυκλοφορία του προηγούμενου δίσκου του με τίτλο “Ένα μικρόφωνο κι εγώ” και το κοινό “διψά” για τον επόμενο… και ναι, έχουμε ημερομηνία.

Ήδη έχουμε ακούσει δείγματα του δίσκου, τα singles “Είναι κάτι λαϊκά”“Ο Χαρακτήρας” και το πολύ πρόσφατο “Για κάποιο λόγο” έχουν συναρπάσει το κοινό και έχουν κερδίσει την αγάπη του. Μετά από μια τέτοια πρόγευση, τι άλλο μπορεί να περιέχει το νέο ολοκληρωμένο album του τραγουδιστή; Έρχεται σύντομα και… σίγουρα θα μας ανταμείψει!!!

Από την επίσημη σελίδα του Νίκου Οικονομόπουλου στο facebook πληροφορούμαστε ότι η κυκλοφορία έχει οριστεί για τις 6/12. Αναμείνατε λοιπόν…

Ετικέτες