Σάκης Ρουβάς: Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στο Madwalk με ένα act που θα συζητηθεί!

No Rating

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει, μετά από 5 χρόνια, στη σκηνή του Madwalk. Το show που παντρεύει τη μόδα με τη μουσική. Ο ίδιος έχει διακριθεί κατ’ επανάληψη με το βραβείο του “Fashion Icon” από τα MAD Video Music Awards και η παρουσία του είναι αυτό που θα απογειώσει μια τέτοια βραδιά.

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει σε πανελλήνια πρώτη νέο του τραγούδι με τίτλο “Απόλυτος Έρωτας” πρωταγωνιστώντας στο charity act by BSB που θα είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο act είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος που παρουσιάζονται διατίθεται για καλό σκοπό. Αυτή τη φορά θα στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Στην 7η συνεχή διοργάνωση του Madwalk το ενδιαφέρον θα είναι ακόμα μεγαλύτερο αφού θα δούμε τον Σάκη Ρουβά να παρουσιάζει για πρώτη φορά το φορά το νέο του dance τραγούδι. Η παρουσία του έχει ιδιαίτερη σημασία αφού είναι Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες