Σάκης Ρουβάς–Κάτια Ζυγούλη: Που θα γίνει ο γάμος, ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, τι νυφικό θα επιλέξει η νύφη!

No Rating

Σύμφωνα με πληροφορίες του People μαζί με τον ερχομό του δεύτερου γιου της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά πέρυσι στις 21 Απριλίου ήρθε εκ νέου και η πρόταση του Σάκη να επισφραγίσουν την ολοκλήρωση της οικογένειάς τους με ένα θρησκευτικό γάμο. Μάλιστα, ο Σάκης ήταν αυτός που επιθυμούσε να συνδυάσει τη σημαντική αυτή στιγμή για όλη την οικογένεια με τα γενέθλια της αγαπημένης του στις 3 Ιουλίου, ένα δώρο προς τη γυναίκα της ζωής του, έτσι η ημερομηνία «κλείδωσε».

Πολλά έχουν ακουστεί για το πού θα γίνει ο γάμος, ποιοι θα είναι οι κουμπάροι και αν θα συνδυαστεί με τη βάφτιση του γιου τους, που τότε θα έχει κλείσει τον 1 χρόνο (γεννήθηκε στις 21 Απριλίου). Σύμφωνα με πληροφορίες του People, κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, Μαριάννα, με τους οποίους συνδέει τον Σάκη και την Κάτια μακροχρόνια φιλία και ήδη μία κουμπαριά. Ο Σάκης είναι Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου πρόεδρος και ιδρύτρια είναι η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Μάλιστα, η αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη ανάμεσά τους επισφραγίστηκε όταν η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO βάφτισε τη δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη, το Σεπτέμβριο του 2014 – από τότε ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είχε προτείνει στο ζευγάρι να το παντρέψει. Ο Σάκης και η Κάτια, ως ένδειξη σεβασμού, εκτίμησης, αγάπης και φιλίας, είχαν αποδεχτεί την πρόταση και είχαν «δεσμευτεί» ότι θα γίνει το μυστήριο άμεσα. Έτσι, λοιπόν, ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα, στην οικία της οικογένειας Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη. Η γαμήλια τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου της οικίας, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ θα ακολουθήσει ένα πάρτι με περισσότερους προσκεκλημένους στον ίδιο χώρο. Οι λεπτομέρειες του γάμου κρατιούνται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τελικά το νυφικό της Κάτιας θα σχεδιάσει η Celia Kritharioti, όπως και τα ρούχα για τα παρανυφάκια που θα είναι τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ανυπομονούν για τη σημαντική αυτή οικογενειακή στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του People, ο γάμος του ζευγαριού δεν θα συνδυαστεί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου τους, όπως γράφτηκε, γιατί τόσο ο Σάκης όσο και η Κάτια θέλουν να χαρούν τις προετοιμασίες και να ζήσουν στο απόλυτο το μυστήριο του γάμου ακολουθώντας τις παραδόσεις.

Το βέβαιο είναι ότι ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος είναι γεγονός και θα είναι ο γάμος της δεκαετίας, παραμυθένιος, γεμάτος συνειδητή αγάπη και σπάνια λάμψη.

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες