Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Είναι αχώριστοι!

No Rating

Full in love είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα και για χάρη της άφησε τη Θεσσαλονίκη και μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα. Από το Σεπτέμβρη μάλιστα συζεί με το κορίτσι του, στο Παγκράτι και είναι στα καλύτερά του.

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε πολλές κοινές τους εξορμήσεις και δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Το TLIFE τους συνάντησε σε βραδινή τους έξοδο. Αναχώρησαν πιασμένοι χέρι χέρι από κοσμικό event.

Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε μία μικρή απόδραση στη γενέτειρα του Σάκη. Πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο στην συμπρωτευούσα όπου η Χριστίνα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους γονείς του αγαπημένου της. Φαίνεται πως η 27χρονη κέρδισε αμέσως την συμπάθειά τους.

Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι, Ωστόσο, τον Φεβρουάριο θα περάσουν την πρώτη «δοκιμασία» αφού ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνο της Καραϊβικής για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Survivor».

Ο ρόλος της παρουσίασης αυτού του project τον έχει ενθουσιάσει και σύμφωνα με το περιβάλλον του η απόσταση δεν θα απειλείσει καθόλου την ευτυχία που βιώνει με το κορίτσι του.

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες