Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαθέτει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής τηλεόρασης, παρά και το γεγονός ότι έχει γίνει δύο φορές μαμά. Η ίδια αποκάλυψε πόσα κιλά είναι, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καθορίζει το βάρος της.«Περνάω φάσεις. Κάποτε μπήκα στη διαδικασία να ασκηθώ εντατικά και να χάσω και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης και τα κατάφερα. Μετά πέρασα μια φάση που ξαναέφαγα. Γενικά με βοηθά το σώμα μου. Αν εξαιρέσεις ότι παίρνω στην κοιλίτσα αν φάω λίγο παραπάνω και όλοι με ρωτούν αν είμαι έγκυος, γενικά έχω σφιχτό σώμα και τα χρόνια γυμναστικής που έχω κάνει συμβάλλουν να το διατηρώ έτσι», αναφέρει, στο περιοδικό «Shape» και συμπληρώνει: «τώρα περνάω μια φάση που προσέχω».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο προσέχει την διατροφή της: «τρώω λίγο πιο στεγνά. Επίσης, αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά».

Τέλος, η Σταματίνα παραδέχεται ότι από τα 17 της χρόνια είναι 56-57 κιλά και τώρα ζυγίζει 60, αλλά και πως κάνει TRX στο σπίτι.

Πηγή: peoplegrecce.com