στο Instagram ανέβασε H KIM KARDASHIAN το νεογέννητο γιο της !

No Rating

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ πριν από ένα μήνα υποδέχτηκαν το τέταρτο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Η ριάλιτι σταρ είχε δημοσιεύσει λίγες ημέρες αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη του φωτογραφία και αποκαλύψει πως θα τον ονομάσουν Psalm (Ψαλμός). Μάλιστα ο λόγος που ο γιος της Κιμ και του Κάνιε θα πάρει το εν λόγω όνομα είναι γιατί ο ράπερ περνάει μια πνευματική αναβίωση.

«Ο Kanye περνάει μια πνευματική αναβίωση τελευταία. Κάθε όνομα έχει μια ιδιαίτερη σημασία, που είναι προσωπική για το ζευγάρι και το παιδί. Ο Kanye είχε σκεφτεί το όνομα αρκετές εβδομάδες πριν την γέννηση του μωρού στις 10 Μαΐου. Το όνομα Psalm δείχνει το σημείο που βρίσκονται πνευματικά, καθώς το όνομα σημαίνει τραγούδι (ψαλμός) στα εβραϊκά».

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέβασε χθες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε το προσωπάκι του μωρού της από πολύ κοντά. «Psalm Ye», έγραψε η τηλεπερσόνα κάνοντας πολλούς να πιστέψουν ότι μόλις αποκάλυψε πως ο γιος της θα έχει και δεύτερο όνομα.