Ταμάμ: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της σειράς!

No Rating

Μια από τις πολύ επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές του ΑΝΤ1 είναι το Ταμαμ. Ο κόσμος αγκάλιασε την ιστορία αλλά και τους πρωταγωνιστές. Όπως είναι γνωστό, τη νέα σεζόν στη σειρά υπάρχουν αλλαγές, η Μαρία Λεκάκη η τηλεοπτική Μυρτώ αποχώρησε οικιοθελώς και τη θέση της π΄ρε η μυρτώ Αλικάκη!

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την αντικατάσταση της Μυρτώς στο Ταμάμ προστίθενται τρεις νέοι ηθοποιοί . Ποιος ο ρόλος τους και ποιοι θα τους υποδυθούν;

Ο Θάνος Ιακώβου (δεν έχει επιλεγεί ακόμα το πρόσωπο που θα τον υποδυθεί) είναι ένας λέκτορας ανατομίας στην Ιατρική Αθηνών. Γοητευτικός,  ευφυής και πνευματώδης, γίνεται ο μέντορας της Ντιλέκ στη σχολή. Εκείνη  τον μαγεύει με το παρουσιαστικό της αλλά και με το πάθος της για την ιατρική.  Το χαμόγελό της και το βλέμμα της τον κάνουν να ξανανιώσει έφηβος. Την ερωτεύεται σχεδόν αμέσως. Αυτός ο μέχρι τώρα συγκροτημένος και αψεγάδιαστος άνθρωπος είναι έτοιμος να κάνει δική του τη Ντιλέκ.

Ο Κωνσταντίνος (θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Παππάς) είναι ένας όμορφος και αθλητικός τύπος, με γοητευτικό χαμόγελο και άνεση που πλησιάζει στο θράσος. Δείχνει πιο ώριμος απ’ την ηλικία του και λόγω σωματότυπου αλλά και λόγω συμπεριφοράς. Τζίνιους και εξπέρ στα ηλεκτρονικά πάσης φύσεως. Θα φτιάξει το blog της Έλλης και της Κατερίνας.  Τολμηρό παιδί που δεν διστάζει να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Έτσι κερδίζει και την Κατερίνα που με το «καλημέρα σας» τα φτιάχνει μαζί του. Όμως  θα βρεθεί εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που δεν φανταζόταν και δεν μπορεί να κοντρολάρει.

Τέλος, Ευθυμία Πριοβόλου (θα την υποδυθεί η Λυδία Σγουράκη) η οποία είναι ένα κορίτσι 15ετών, είναι παιδί ορφανοτροφείου που περνάει μια πολύ ζόρικη εφηβεία. Αν η Έλλη ήταν δύσκολη έφηβη, η Ευθυμία είναι δέκα φορές περισσότερο! Είναι εριστική, αλαζονική, ξερόλα και επιθετική όταν δεν γίνεται το δικό της. Γνωρίζει τη Μυρτώ σε συνεδρίες που κάνει εθελοντικά στο ορφανοτροφείο. Αμέσως η επαφή τους είναι ιδιαίτερη. Η Ευθυμία δεν θέλει να παραδεχτεί ότι συμπαθεί τη Μυρτώ και βγάζει τον χειρότερο εαυτό της. Η Μυρτώ απ’ την άλλη ως γυναίκα και επιστήμονας θεωρεί αυτή τη μικρή, την μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή της. Η  Ευθυμία θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια Χρηστίδου – Οζτούρκ.

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες