ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/08: Η επιτυχία σήμερα είναι δυνατή στον τομέα της αγάπης !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 01/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις δημιουργικές ενασχολήσεις σου και σου προσφέρει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» στα προσωπικά σου, μπορείς λοιπόν να αρκεστείς στα υπέρ μιας ευχάριστης παρέας χωρίς να εγείρεις άλλες… απαιτήσεις! Επιπλέον, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σουσε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και ταξιδιάρη/α ενώ μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση από μακριά αλλά κι ένα νέο μέσον. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός φέρνει μια απροσδόκητη αύξηση του εισοδήματος σου ή ένα ανέλπιστο δώρο, ενώ αν «κυνηγάς» το χρήμα, οφείλεις να ρισκάρεις ή να ποντάρεις στην έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διευκολύνει την εξέλιξη θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν σκέφτεσαι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, είσαι στο σωστό timing. Επιπλέον, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και σου επιτρέπει να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις κάτι πιο… extreme στον τρόπο ζωής σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθείς στην «άχαρη» θέση να αμύνεσαι απέναντι σε έξωθεν προκλήσεις, με τον «συντηρητικό» εαυτό σου να μην ξέρει από πού να «πιαστεί»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε ταξίδια κι εκδρομές, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσον που «φυσάει». Επιπλέον, ο Δίας στον 7ο ηλιακό οίκο σου βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανόςσυμβάλλει στην αποκάλυψη παρασκηνιακών δράσεων, ενώ σε ωθεί σε αλλαγές και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια απότομη στροφή στα εργασιακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από την κάλυψη των αναγκών σου μπορεί να σου προσφέρει κι ένα «έξτρα μπόνους». Επιπλέον, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, κάνοντας πολύ πιο εύκολα κάποια πράγματα, ίσως μάλιστα να σου προσφερθούν και ευπρόσδεκτες υπηρεσίες.Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός  συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκπλαγείς αρνητικά από την στάση ενός φίλου ή μιας φίλης ή από ακραίες ενέργειες που γίνονται στα πλαίσια μια συλλογικής δράσης.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου συμβάλλει με κάθε μέσον στην πρόοδο και την ανάδειξη των προσόντων σου και επαφίεται σε σένα να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να βρεθείς «επί σκηνής».Επιπλέον, ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες ή χαρούμενες στιγμές και σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός αλλάζει τις ισορροπίες στην καριέρα σου και τις σχέσεις σου με ισχυρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να διασαφηνίσεις καταστάσεις μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό μυστικό. Επιπλέον, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός άνετου και πιο χαρούμενου οικογενειακού περιβάλλοντος, δεν αποκλείεται ωστόσο να μεταβείς προσωρινά σε έναν άλλο χώρο που θα σου προσφέρει όλα αυτά.Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι εκείνος που θα σε ωθήσει «να κάνεις την διαφορά» με τις επιλογές σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει κοντά σε άτομα ή φορείς που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στα σχέδιά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχθείς την βοήθεια ή την… παρέα τους! Επιπλέον, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «κυκλοφορήσεις» σε διάφορα στέκια ή να αλλάξεις παραστάσεις ταξιδεύοντας κι είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα, που θα σε κάνουν να νοιώσεις όμορφα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να μην ποντάρεις στα «σίγουρα» στον οικονομικό τομέα, αφού τα πολλά κέρδη κρύβονται στο ρίσκο και τις εκπλήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς στόχους σου, οπότε άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται και βέβαια μην διστάσεις να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου.Επιπλέον, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου αφήνει μια αίσθηση πληρότητας, επιτρέποντάς σου να… ξοδέψεις κάτι παραπάνω! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός φέρνει ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς ωστόσο να προλάβεις τις εξελίξεις αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια, ενώ και η ανταλλαγή απόψεων για ποικίλα θέματα θα σου αφήσει μια «γεμάτη» αίσθηση. Επιπλέον, ο Δίας στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζει τις χαρούμενες στιγμές σου και σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά, ενώ μπορεί να σου «βγει» ακόμη και η μεγαλύτερη… επιπολαιότητα!Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις εκούσια πόστο και κατευθύνσεις, ίσως όμως απλά να ωφεληθείς από μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στηρίζει τα οικονομικά σου κι αν σχεδιάζεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση, δεν έχεις παρά να κάνεις το καθοριστικό βήμα, αξιοποιώντας το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς στο δικό σου «μυστικό μέρος», ώστε να ισορροπήσεις και να «γιατρευτείς» από ότι σε βασανίζει.Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στην προσωπική σου ζωή, μπορεί όμως να διαταράξει εντελώς ξαφνικά τις σχέσεις σου με κάποιον/α, που συμπεριφέρεται «ακατανόητα»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σου προσφέρει μερικές ακόμη ευκαιρίες για να «ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος» αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες κλίσεις σου και αποδεχόμενος/η προτάσεις συνεργασίας που τις προωθούν, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστεί μια μοναδική ευκαιρία!Επιπλέον, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου εμπλουτίζει τις παρέες και τις φιλίες σου με νέα και αγαπητά πρόσωπα, που κι αυτά έχουν την προδιάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανόςφέρνει αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να ξεκινήσει ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα υποστηρίζει τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για δουλειά ή σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό. Επιπλέον, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει τα «κλειδιά» πρόσβασης σε κέντρα ή πρόσωπα εξουσίας, κάτι που φυσικά μπορείς να εκμεταλλευτείς για να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός ενθαρρύνει αλλαγές που θα σε φέρουν σε πλεονεκτική θέση, ιδιαίτερα αν «τολμήσεις» να τις υιοθετήσεις, εγκαταλείποντας «πάγιους» κανόνες. Μπορεί ακόμη να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση.