ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/07: ΠΑΛΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 04/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο αναμένονται ευχάριστες αλλαγές στον χώρο σου και … ευπρόσδεκτες επισκέψεις, που όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές! Επιπλέον, ευνοείσαι στα περιουσιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ομορφύνεις το σπίτι σου. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε κάνουν πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η από την άλλη πλευρά όμως συναισθηματικά φαίνεται να είσαι σε φάση αναταραχής, είτε αυτή προκύψει στα προσωπικά σου, είτε προέλθει από τα παιδιά σου, με την σύγκρουση των… εγωισμών να είναι μάλλον αναπόφευκτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη αλλάζει πόστο και περνώντας στον 3ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε κάνουν πιο διεκδικητικό σε περιουσιακά ή οικογενειακά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συναντήσεις αντιδράσεις και μάλιστα έντονες. Επιπλέον είναι εύκολο να προκύψουν έριδες ή ατυχήματα στον χώρο σου, γι’ αυτό μην… πας γυρεύοντας για φασαρίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νεοεισελθούσα Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο. Επιπλέον, μην διστάσεις να κάνεις μια οικονομική κίνηση που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια αγοραπωλησία, είτε για ένα επαγγελματικό deal. Παράλληλα, με τον Ερμήκαι τον Άρη στον Λέοντα «διψάς» για νέες γνώσεις κι είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, από την άλλη πλευρά όμως η καθημερινότητά σου μπορεί να διαταραχθεί από έντονες λογομαχίες με γνωστούς/ες και φίλους/ες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, σε τέτοιο βαθμό που σίγουρα σε… συμφέρει να «το ρίξεις στο σορολόπ», αφήνοντας πίσω σου εντάσεις και προβλήματα! «Παίζει» ακόμη και μια καλλωπιστική παρέμβαση. Παράλληλα, με τον Ερμή και τον Άρη στον Λέοντα να επηρεάζουν τα οικονομικά σου, μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο, που κανονικά απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο, πρόσεξε ωστόσο μήπως πάνω στην φούρια σου θίξεις τα κεκτημένα κάποιου/ας άλλου/ης.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σου θα αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και… ποιος σε πιάνει, πρόσεξε όμως μήπως από πείσμα γίνεις πιο φανατικός/η στις επιδιώξεις σου ή επιρρεπής σε ατυχήματα και καβγάδες. Παράλληλα, με το που μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου δίνει ευκολότερη πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά ή εργασιακά θέματα, ενώ μπορεί να «κτίσεις» και μια κρυφή συμμαχία. Είναι ωστόσο σκόπιμο να μην εξαντλήσεις αυτήν την εύνοιά σου, ασχολούμενος/η αποκλειστικά και μόνον με… κουτσομπολιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σου φέρει περισσότερες ικανοποιήσεις, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τους άλλους. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε ωθούν να διερευνήσεις το παρασκήνιο, είναι πιθανό μάλιστα να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι που θα σε ταράξει ή θα σε «σοκάρει». Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό μεν αλλά οξύ θέμα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Η «νεοφερμένη» Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις την φυσική σου παρουσία, αφού αυτή είναι το «διαβατήριο» της επιτυχίας σου. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις, ενώ μπορεί να πετύχεις και μια σημαντική διάκριση. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε ωθούν να δράσεις συλλογικά, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί ή «καραμπινάτες» αυθαιρεσίες στις φιλικές σχέσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ανοίγει για σένα ένας όμορφος κύκλος εκδρομών ή ψυχαγωγικών εξόδων αλλά και ευχάριστων –στην πλειοψηφία τους- ειδήσεων, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς και από μια εξέλιξη νομικής φύσεως. Επιπλέον, η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς αλλά και να εξωραΐσεις την εμφάνισή σου με ρούχα, αξεσουάρ και αισθητικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε ωθούν να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω στην καριέρα σου κι είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική νίκη, σπάζοντας φυσικά και κάποια «αβγά»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα συμβάλλει σε οικονομικές διευκολύνσεις ή σε αυξημένα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» χρηματοδότησης κλειστή, δεν έχεις παρά να την κτυπήσεις ξανά. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθούν να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή, με την συνέχεια να φτάνει μέχρι και τις δικαστικές αίθουσες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται πλέον απέναντί σου, δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση, αφού εύκολα μπορεί να προκύψει μια επωφελής συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά. Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε ωθούν να αναλάβεις άμεση δράση στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά»! Πρόσεξε ωστόσο μήπως πέσεις θύμα κάποιου «αρπακτικού», που θα εκμεταλλευτεί μια απροσεξία ή αβλεψία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον 6ο ηλιακό οίκο σου, ευνοώντας τα εργασιακά σου και πέρα από τις ευκολίες σε χρόνους αλλά και σε… παρέες που σου παρέχονται, αν το θέλεις, μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να βρεις μια δουλειά που συνδυάζει την άνεση με τις καλές αποδοχές. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και ο Άρης απέναντί σου σε ωθούν –θέλοντας ή μη- να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, ιδιαίτερα ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια επίθεση που θα δεχθείς. Ξέρεις ωστόσο πως οι αποφάσεις «εν θερμώ», έχουν και τα τρωτά τους…

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη διαβαίνει το κατώφλι του Καρκίνου φέρνοντάς σου περισσότερες διασκεδάσεις και ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου αλλά και με «μπόνους» την επαφή σου με πρόσωπα που αγαπάς ή… θα αγαπήσεις! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Άρης στον Λέοντα σε ωθούν να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, μην πετάξεις όμως τίποτε, αφού κάποια πράγματα θα σου χρειαστούν μελλοντικά. Επιπλέον, το εργασιακό περιβάλλον σου συνταράσσεται από αντιζηλίες, στις οποίες καλό είναι να μην συμμετέχεις, για να μην… μπλέξεις κι εσύ! Μπορεί ακόμη να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας.

NOW Onair

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
Εισαγωγή Ονόματος

Gallery

No images found!
Try some other hashtag or username