ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/09: Προσοχή στις σπατάλες και τα έξοδα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν μικρές… χαοτικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει αν λειτουργείς με πρόγραμμα και μόνον. Δες το όλο θέμα όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς κι αν δεις πως κάτι δεν σου βγαίνει μην ματαιοπονείς.Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει μια λανθασμένη διάγνωση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι, μια «σούπερ» έξοδο ή να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει ενώπιον ατόμων που δεν είναι σκόπιμο να εμπιστευθείς, Μπορείς ωστόσο να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη κι αν ξέρεις πως «όλα είναι στον αέρα».Κι αν κάτι «στραβώσει» οφείλεις να είσαι πιο επιεικής τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον Τοξότη είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα να βρεις και χρηματοδότες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «χαλαρή» διάθεσή σου μπορεί να σε κάνει κάπως σπάταλο/η.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός «ειδυλλιακού κλίματος» στο σπίτι και την οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να προσδώσεις στον χώρο σου μια «αιθέρια» αισθητική ή να βρεθείς σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Σε πιο πρακτικά θέματα ωστόσο τα φαινόμενα απατούν, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για διαρροές ή υγρασίες.Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου σηματοδοτεί… τουλάχιστον συμπαθητικές εξελίξεις στην ζωή σου, αφού ο δείκτης αποδοχής σου «πιάνει ταβάνι», μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία την στιγμή που… δεν είναι, με συνέπεια να μην κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» την φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από τζάμπα ενέργειες, ενώ το ιδανικό θα ήταν να ταξιδέψεις με την δύναμη της φαντασίας σου και… μόνον!Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα εργασιακά σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για σπα και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΛΕΩΝ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει πολύ χαλαρή, καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τσιμπήσεις» σε μια… δακρύβρεχτη ιστορία, προσφέροντας το κάτι τι σου αλλά σε λάθος άτομο. Έχε τον νου σου και στους απανταχού «αετονύχηδες»!Παράλληλα βέβαια, με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η ανοδική πορεία της τύχης σου μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν την ζωή σου, με κίνδυνο να «την πατήσεις» δίνοντας βάση σε «φούμαρα» και αναξιόπιστα άτομα. Ως προς τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου πάντως, όλα είναι… εμπνευστικά!Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα. Ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένας γονιός σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει τις πιο «χαλαρές» πλευρές σου. Δεν αποκλείεται τελικά να παραβείς κάποιες δικές σου αρχές στο όνομα μιας «φυγής» προς την… ευτυχία! Επιπλέον είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε λέει αλήθεια, είτε όχι.Κατά τα άλλα μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού τα φαινόμενα απατούν. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ειδών ένδυσης, υπόδυσης και αξεσουάρ. Επιπλέον, ο Δίας στον Τοξότη φέρνει περισσότερο γέλιο στην καθημερινότητά σου, ενώ «παίζει» κι ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που εμφανίζονται ως φίλοι/ες και σε «κανακεύουν» με μάλλον υπερβολικό τρόπο, αφού… κάτι θέλουν από σένα! Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια που όμως έχει και κάποιους άλλους άδηλους σκοπούς, γι’ αυτό σκέψου πριν «τα σκάσεις».Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια υπόθεση σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Φαίνεται μάλιστα να κρίνεται η οξυδέρκειά σου σε ασαφείς προσωπικές καταστάσεις κι εδώ η διαίσθηση σου έχει τον πρώτο λόγο.Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει να νοιώθεις χαρούμενος/η και… σούπερ, ενώ κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Επιπλέον, έχεις κάθε δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς καθημερινούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη δίαιτες και περιορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοεί μεν την ενασχόληση σου με καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά όσον αφορά τον «πραγματικό κόσμο», θα φέρει λάθη αστοχίες και ακυρώσεις τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση «άκου» την διαίσθησή σου, αφού με την λογική άκρη δεν θα βγάλεις.Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη βγάζει στην φόρα μυστικά και ντοκουμέντα, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις, ειδικά στα εργασιακά σου. Δεν αποκλείεται ωστόσο να μαθευτεί και μια δική σου «λαδιά»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνον εφήμερες επιθυμίες που απλά θα σου αφήσουν μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από ένα πρόσωπο που θα εκμεταλλευτεί, είτε την αφέλεια, είτε την… πλεονεξία σου!Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη εξακολουθεί να σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο. Μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού «μετράει» κι ένας καλός λόγος!

ΙΧΘΕΙΣ

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «χαλαρό/η» στις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μην βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν ή απλά είναι «ύποπτα». Κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στις… ευχές και τα όνειρα!Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Τοξότη προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια συμμετέχουν και οι «μπαρμπάδες» που διαθέτεις κατά περίπτωση!