ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/09 : ευνοϊκή στιγμή για διαπραγμάτευση !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, όπου τίποτε πλέον δεν είναι όπως πριν και το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Παράλληλα, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω!Επιπλέον, ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις, αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε  μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου.Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να «τα νοιώσεις».  Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου φέρνει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση ή ένα «κακό συναπάντημα», που μπορεί να είναι και «στημένο»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή ή προσωπική υπόθεση σου, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να αντιμετωπίσεις το «κακό» θα πρέπει να καταφύγεις σε ριζικές λύσεις, αφού τα ημίμετρα δεν θα αποδώσουν.Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας αναμοχλεύει πάθη που η ικανοποίησή τους θα σου στοιχίσει οικονομικά, ίσως όμως να σου φέρει κι ένα μεγάλο έξοδο που δεν μπορείς να αποφύγεις, με συνέπεια να χρειαστείς επειγόντως «ενισχύσεις».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια κρίσιμη καμπή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με ένα τέλος και μια νέα αρχή να δίνουν το παρόν! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες.Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να πάρεις μια απόφαση για την διατροφή σου ή να αντιμετωπίσεις ριζικά ένα θέμα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο.Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διερεύνηση καταστάσεων θα σε βοηθήσει να αποκρυσταλλώσεις μια πιο πλήρη εικόνα για τα πράγματα, έστω κι αν κάποιες πτυχές της πραγματικότητας δεν σου αρέσουν και τόσο. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε βάζει να σκέφτεσαι τα χειρότερα για ένα πρόσωπο που αγαπάς, κάτι που θα σε «φορτώσει» με αρνητική ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ

Ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να συμβεί και κάτι καταλυτικό στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη.Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα ανάλογα ή να σε κακολογήσουν πίσω από την πλάτη σου. Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβονται τελικά ανομολόγητα συμφέροντα.Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να διερευνήσεις ότι αποτελεί μυστήριο για σένα και να εκμαιεύσεις αλήθειες, ίσως όμως να σημάνει και μια δυσάρεστη εξέλιξη στην ζωή ενός γνωστού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ζήτημα και από την στιγμή που κάθε προσπάθεια σου πέφτει σε τοίχο, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει».Κι αν η επιλογή του να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί και μια κρίσιμη καμπή σε οικονομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να πάρεις μια τελειωτική απόφαση γύρω από ένα προσωπικό σου ζήτημα αλλά και να κλείσεις έναν κύκλο δράσεων που δεν αποδίδουν. Παράλληλα, αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης.Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιρρεπή στα πάθη, κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει… αρκετά γι’ αυτό be cool! Επιπλέον, στα οικονομικά σου τα πράγματα δείχνουν μάλλον «στημένα» κι αν δεν έχεις «άκρες» να σε ενημερώσουν για την «στραβή» μην μπεις καν στον κόπο να αγοράσεις ή να επενδύσεις. Αν πάλι δανειστείς, πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα υγείας και διατροφής, με σκοπό να πάρεις μια τελειωτική απόφαση, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσει κι ένας κύκλος εργασιών.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης.Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει το τέλος μιας φιλίας, ίσως όμως και να μπλέξεις με πρόσωπα που «έχουν λερωμένη την φωλιά τους».