ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/07: TA ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, οι ενέργειές σου ωστόσο μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους/ες και να υπάρξουν αντιδράσεις, άλλοτε δικαιολογημένες κι άλλοτε όχι. Σε κάθε περίπτωση εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι το να αναδείξεις το ρηξικέλευθο και πρωτοποριακό πνεύμα σου και… σε όποιον/ά αρέσει! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε διακεκριμένα άτομα, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς όμορφες στιγμές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, «παίζουν» και επαφές με το εξωτερικό, ενώ μια νομική υπόθεση εξελίσσεται υπέρ σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ανοίγει τον δρόμο για μια ρύθμιση σε ένα περιουσιακό ή φορολογικό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για χορηγό, τώρα είναι η ώρα!  Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «περίλαμπρη» κοινωνική εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια ανάλογη μάζωξη εκτός έδρας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την παρουσία σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να δώσεις προτεραιότητα στην διερεύνηση του παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σου αλλά και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα, δεν έχεις λοιπόν παρά να εξαντλήσεις τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου και να αναζητήσεις στήριξη από τους άλλους. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα σε φέρει σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα.. Σε ανάλογη κατεύθυνση κινείται και η Σελήνη στον Κριό, αφού σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με πρωτοποριακά στοιχεία, εδώ όμως θα χρειαστεί να βάλεις κι ένα «φίλτρο», ώστε να σου μείνει ο «ανθός» κι όχι ο… κατιμάς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση και χωρίς πολλά… νεύρα, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί την ρύθμιση οικονομικών και εργασιακών θεμάτων, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εξυπηρέτηση από συνάδελφο. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαφημιστείς και γενικότερα να αναζητήσεις τις «άκρες» σου!

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σου προσθέτει ακόμη περισσότερη… λάμψη και γοητεία με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πολύ πιο εύκολα, ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί μια διάκριση. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται «στα πάνω του» και σίγουρα η πρόοδός του θα σε χαροποιήσει διπλά!. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριόφέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, σε κάθε περίπτωση όμως καλείσαι να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε «πρήζουν» με ανούσιες παρεμβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί θέματα υγείας-διατροφής αλλά και τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια κρυφή βοήθεια. Επιπλέον, στο σπίτι και την δουλειά έρχονται επισκέπτες, που όλο και κάτι καλό έχουν να σου προσφέρουν, κράτα λοιπόν επαφή και μην «κλωτσάς» τις ευκαιρίες σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε ένα «χάι» περιβάλλον. Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Σελήνη στον Κριό δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, συμβάλλοντας σε ποικίλες οικονομικές βοήθειες. Θα πρέπει κι εσύ όμως να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να είσαι διαλλακτικός στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Ωστόσο μην… φοβάσαι τίποτε, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας είναι «βούτυρο στο ψωμί σου» και εκτός από τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, ενδέχεται να ωφεληθείς και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, ευνοούνται ταξίδια και έξοδοι, ενώ αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να το συζητήσεις και η  λύση θα βρεθεί πάραυτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε καλεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητες σου. Επιπλέον είναι πιθανό να «ανοίξει η τύχη σου» και σε οικονομικά θέματα, μέσα από μια πρόταση ή συνεργασία. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να πάρεις αποφάσεις για την διατροφή ή τον τρόπο ζωής σου, φαίνεται όμως πως δεν θα υπάρξει η απαιτούμενη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας δρομολογεί για σένα γιορτές, πανηγύρια, ταξίδια ή εκδρομές κι… άλλο που δεν θες! Επιπλέον μπορεί να υπάρξει μια θετική εξέλιξη σε μια νομική υπόθεσή σου αλλά και να ενημερωθείς για ποικίλα ζητήματα μέσω ενός δικτύου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριόστρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν ενδεχόμενες δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί. Επιπλέον όμως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις σούπερ με άτομα που σε εξιτάρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει κάποιος/α για μια υπόθεσή σου, ενώ δεν αποκλείεται μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση. Επιπλέον, η εκμυστήρευση μιας πληροφορίας θα σου «ανοίξει τα μάτια», ενώ «παίζει» και μια μυστική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε φέρνει σε επαφή με  «διακεκριμένα» άτομα πρόθυμα να σε στηρίξουν και δεν έχεις παρά να ξανοιχτείς κοινωνικά ώστε να εξαντλήσεις το πλεονέκτημά σου. Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία θα αναβαθμίσει τις δυνατότητές σου, ενώ μπορείς να αναζητήσεις στήριξη και από συλλογικούς φορείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που θα σε εξυπηρετήσουν τα μάλα κι αν βέβαια σου γίνει πρόταση από ένα «ισχυρό» άτομο, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διαφημιστείς και να διαδώσεις το έργο σου, προσελκύοντας πελατεία και συνεργάτες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εξασφαλίσεις τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.