ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/05: Η ψυχραιμία, η ηρεμία και ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι ανεκτίμητες αρετές σήμερα !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Οι συνθήκες και οι… οιωνοί σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις σε παρεμβάσεις γνωστών, που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, ίσως μάλιστα να βρεις ένα βήμα για να εκφραστείς. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μέσον που θα κάνει ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, με τον Άρη στις «επάλξεις», κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση, σε κάθε περίπτωση όμως αν θέλεις να αποφύγεις την «φαγωμάρα», μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν καλά νέα αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις, οι άλλοι φροντίζουν ώστε να μην σου λείψει τίποτα. Επιπλέον, μια ρύθμιση ή συμφωνία θα σου λύσει τα χέρια, έστω κι αν χρειαστεί να καταφύγεις σε αυτήν ύστερα από μια… ταραχή που θα περάσεις, ενδέχεται μάλιστα να προκύψει κι ένα επείγον νομικό ζήτημα! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, οπότε… έσο έτοιμος για το οτιδήποτε! Επιπλέον, σε καλεί να κάνεις εντατικά μαθήματα ώστε να προλάβεις να καλύψεις τα όποια κενά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η επιδραστικότητα στους άλλους αλλά και η αποδοχή σου κορυφώνονται, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, ξεκινώντας φυσικά από την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Επιπλέον μπορεί να ολοκληρωθούν και επισήμως κάποιες τυπικές διαδικασίες με νομικό περιεχόμενο. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να σου φέρει κέρδη ύστερα από μια μάλλον ριψοκίνδυνη επιλογή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να προκύψει οικονομικό «θέμα» με έναν συνεργάτη, που ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις αλλά για αυτό υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ουρανοί σου δίνουν την ευκαιρία να δικτυωθείς στην δουλειά σου και να διαφημίσεις το έργο σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» μυστικά. Ενδέχεται ωστόσο να μαθευτούν αι δικά σου πράγματα, που θα προτιμούσες να μείνουν στο… σκοτάδι! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου δημιουργεί «θέματα», ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή «πρέπει». Ενδέχεται δηλαδή να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από έντονες παρορμήσεις, τελικά όμως μπορεί να σου βγει και σε καλό, αφού θα ξεμπερδέψεις με υποθέσεις που χρόνιζαν.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε… συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφού υπάρχει και ο εύκολος δρόμος για να πετύχεις αυτό που θέλεις, ίσως μάλιστα να διακριθείς, με την συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς, επηρεάζοντας και την φυσική σου κατάσταση που μάλλον δεν είναι στα καλύτερά της. Επιπλέον οφείλεις να λάβεις υπόψη σου τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, αφού εκεί γίνεται όλο το «παιχνίδι», ενώ μπορεί να σου προκύψει και μια νομική αναποδιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια σημαντικά για σένα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ιδιαίτερα αν αξιοποιήσεις τις «άκρες» που διαθέτεις ή την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Επιπλέον, μια νομική ρύθμιση βρίσκει τον δρόμο της κι εσύ τον δικό σου! Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης μπορεί να αναζωπυρώσει προβλήματα και ανταγωνισμούς μεταξύ φίλων και αγαπημένων, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να μπει «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», ιδιαίτερα αν η αιτία της ένταση έχει εγωιστικά κίνητρα. «Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο μιας ρήξης για κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φαίνεται να προκύπτουν αρκετές διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ ευνοούν τα ταξίδια και τις σπουδές σου. Επιπλέον, μπορεί να ολοκληρώσεις μια διαδικασία που έχει να κάνει με τα χαρτιά σου αλλά και να απευθυνθείς σε ένα ευρύτερο κοινό. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που είτε χρονίζουν, είτε βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ζητούν την λύση τους. Κι αυτό δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου αλλά και σε κοινωνικές δράσεις, που θέλουν λίγο… τσαγανό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ευνοούνται τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα πάρεις αυτό που θέλεις. Διευκολύνσεις βέβαια μπορεί να προκύψουν και μέσω μιας ρύθμισης ή μιας συνεργασίας, που θα σε απαλλάξει από νομικά ή άλλου είδους κωλύματα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σου δίνει το κίνητρο για να συμπληρώσεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις κενά στην τεχνική κατάρτισή σου. Όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και εμπόδια που θα σε αναγκάσουν να επιστρατεύσεις κάθε διαθέσιμη εναλλακτική λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα που ξέρουν καλά τα «κατατόπια» κι έχουν τις «άκρες» τους κι αν βέβαια σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, μην διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, κάθε απόπειρά σου να επεκτείνεις την δράση σου προς… οπουδήποτε θα στεφθεί με επιτυχία! Παράλληλα, ο ενεργός Άρης αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου και σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι που σου λείπει εδώ και καιρό. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να υπάρξουν έκτακτα νομικά έξοδα αλλά και μια οικονομική διαφωνία-σύγκρουση, που θα σε ταράξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ουρανοί φέρνουν θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, δίνοντας σου νέες προοπτικές αλλά και την ευκαιρία να «μοιράσεις παιχνίδι» κάνοντας πιο διακριτές τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις τις επαφές και τα δίκτυα που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου φέρνει εντάσεις στην ζωή σου μέσω… άλλων κι εδώ είναι που πρέπει να λειτουργήσεις με στρατηγική, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές επιλογές. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να υπερασπιστείς το δίκιο σου μέσω της νομικής οδού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις πράγματα με τις παρέες σου, συμμετέχοντας σε κοινωνικά δρώμενα, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που θα σε «μπάσει» στον κύκλο του. Επιπλέον μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση σου αλλά και να διευθετηθεί ένα θέμα των παιδιών σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης φέρνει τεχνικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου και αναταράξεις στις εργασιακές σχέσεις σου, επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που θεωρούσες λυμένα και τελικά… δεν είναι, συνάμα όμως θα σου δώσει την αφορμή να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο».

ΙΧΘΕΙΣ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ρυθμίσεις οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα αλλά και να μισθώσεις ένα ακίνητο. Επιπλέον, αν το επιθυμείς μπορείς να «φτιάξεις» την ζωή σου, ανταποκρινόμενος/η θετικά σε μια επαγγελματική ή προσωπική πρόταση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να επικεντρωθείς είτε σε μια δική σου προσωπική υπόθεση, που αποκτά πλέον μια νέα διάσταση είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που βρίσκεται εκτεθειμένο και χρειάζεται η άμεση παρέμβασή σου για να επανέλθουν τα πράγματα σε μια ισορροπία.