ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29/05: Η μέρα επιφυλάσσει ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !

No Rating

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ  29/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία, την στιγμή που… δεν είναι, με συνέπεια να μην κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» την φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από τζάμπα ενέργειες, ενώ το ιδανικό θα ήταν να ταξιδέψεις με την δύναμη της φαντασίας σου και… μόνον! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου και δεν αποκλείεται να αποκομίσεις οφέλη, ύστερα από μια «τυχερή» εξέλιξη σε μια υπόθεση σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν ένα αντικείμενο αξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής και… ωραίος/α, ενώ κάποια πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες. Επιπλέον, έχεις κάθε δικαίωμα να ενδώσεις σε μικρούς καθημερινούς «πειρασμούς», αφήνοντας για λίγο στην άκρη δίαιτες και περιορισμούς. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει πολύ χαλαρή, καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τσιμπήσεις» σε μια… δακρύβρεχτη ιστορία, προσφέροντας το κάτι τι σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν την ζωή σου, όλο αυτό όμως θα σου κάνει καλό, αφού δεν θα φθαρείς, ενώ  είναι πιθανό να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο βγάζει στην φόρα προσωπικά μυστικά, προστατεύοντάς σε από ενδεχόμενες παγίδες στις οποίες επρόκειτο να πέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο επιρρεπή σε διατροφικές καταχρήσεις, ακυρώνοντας κάθε… σκέψη για δίαιτα, ενώ δεν αποκλείεται να μαθευτεί και μια δική σου «λαδιά»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει τις πιο «χαλαρές» πλευρές σου, δεν αποκλείεται τελικά να παραβείς κάποιες δικές σου αρχές στο όνομα μιας «φυγής» προς την… ευτυχία! Επιπλέον είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε λέει αλήθεια, είτε όχι. Κατά τα άλλα μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού τα φαινόμενα απατούν. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει ευπρόσδεκτα στηρίγματα από έναν συλλογικό φορέα ή από ένα φιλικό σου άτομο, μην έχεις όμως στο μυαλό σου μόνον τα ενδεχόμενα υλικά οφέλη, αφού οι αγκαλιές είναι που «μετράνε»!

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που εμφανίζονται ως φίλοι/ες και σε «κανακεύουν» με μάλλον υπερβολικό τρόπο, αφού… κάτι θέλουν από σένα!  Επιπλέον μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που όμως έχει και κάποιους άλλους άδηλους σκοπούς, γι’ αυτό σκέψου πριν «τα σκάσεις». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο προάγει τις επαγγελματικές και κοινωνικές βλέψεις σου, παρέχοντάς σου στήριξη και βοήθεια από κέντρα εξουσίας και σε αυτό βέβαια παίζει ρόλο και η φυσική σου παρουσία που είναι αρκούντως… γοητευτική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται μάλιστα να κρίνεται η οξυδέρκειά σου σε ασαφείς προσωπικές καταστάσεις κι εδώ η διαίσθηση σου έχει τον πρώτο λόγο. Από την άλλη πλευρά μπορείς πάντα να «ταξιδέψεις» μέσα από καλλιτεχνικές, μεταφυσικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να λάβεις μια είδηση που θα σε χαροποιήσει.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ευνοεί μεν την ενασχόληση σου με καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις αλλά όσον αφορά τον «πραγματικό κόσμο» θα φέρει λάθη αστοχίες και ακυρώσεις, τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση «άκου» την διαίσθησή σου, αφού με την λογική, άκρη δεν θα βγάλεις. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευνοϊκές εξελίξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να βρεις και χρηματοδότες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «χαλαρή» διάθεσή σου μπορεί να σε κάνει κάπως σπάταλο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνον εφήμερες επιθυμίες που απλά θα σου αφήσουν μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από ένα πρόσωπο που θα εκμεταλλευτεί την… πλεονεξία σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτηαπέναντί σου σηματοδοτεί… τουλάχιστον συμπαθητικές εξελίξεις στην ζωή σου, αφού ο δείκτης αποδοχής σου «πιάνει ταβάνι», μπορεί ωστόσο να ωφεληθείς και έμμεσα από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός δικού σου ανθρώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «χαλαρό/η» στις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μην βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν ή απλά είναι «ύποπτα». Κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στις… ευχές και τα όνειρα! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια ή να τύχεις κάποιων ιδιαίτερων διευκολύνσεων. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για… σπα και οτιδήποτε άλλο βελτιώνει την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν μικρές… χαοτικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει αν λειτουργείς με πρόγραμμα και μόνον. Δες το όλο θέμα όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς κι αν δεις πως κάτι δεν σου βγαίνει, μην ματαιοπονείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει μια λανθασμένη διάγνωση. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι πιθανό να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ η ανοδική πορεία της τύχης σου μπορεί να φέρει επιτυχίες σε ότι επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη κι αν ξέρεις πως «όλα είναι στον αέρα». Κι αν κάτι «στραβώσει» οφείλεις να είσαι πιο επιεικής τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένας γονιός σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη κι αν ξέρεις πως «όλα είναι στον αέρα». Κι αν κάτι «στραβώσει» οφείλεις να είσαι πιο επιεικής τόσο με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο δρομολογεί θετικές εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα, ίσως μάλιστα να σε στηρίξει ένας γονιός σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη.