Τα συγκινητικά λόγια των παιδιών των Brangelina, λίγους μήνες μετά το χωρισμό των γονιών τους!

No Rating

Ο χωρισμός των Brangelina μετρά ήδη 5 μήνες και ακόμα τα πράγματα μεταξύ τους είναι δύσκολα. Ήταν από τα ζευγάρια που πίστευες πως θα γεράσουν μαζί μπροστά από ένα τζάκι βλέποντας φωτογραφίες από τα δεκάδες εγγόνια του αλλά… NOT. Οι δυο τους όχι μόνο χώρισαν αλλά δεν ανταλλάσουν πλέον ούτε λέξη. Θυελλώδες διαζύγιο και αρκετά «σκοτεινό».

Η Angelina είχε φροντίσει τόσο καιρό να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τους παπαράτσι καθώς δεν ήθελε να τα ταράξει. Η προβολή της νέας της ταινίας «First they killed my father» ήταν και η αφορμή για να κάνουν μία επίσημη εμφάνιση, μετά από όλα όσα έχουν ακουστεί και δημοσιευτεί. Η ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της μέχρι την Καμπότζη όπου είχε οριστεί και η πρώτη προβολή της ταινίας και οι δηλώσεις μόνο φειδωλές δεν ήταν. Μίλησε και η ίδια αλλά και ο Maddox μαζί με την αδερφή του την Shiloh.

Ο λόγος της Jolie έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν και μέσω αυτού η ίδια έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα σε όλες εκείνες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γίνουν μαμάδες:«Η ταινία αυτή είναι ο δική μου δίοδος για να εκφράσω ένα «ευχαριστώ» στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ . Ένα μέρος επίσης αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου και αυτό είναι ο… Maddox!».

Και ο Maddox όμως, λίγο αργότερα πήρε το λόγο και συγκίνησε όλους όσους ήταν εκεί:«Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ, τα καταφέραμε τελικά. Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάζουμε αυτή την ταινία σήμερα σε όλους σ’ εσάς, ενώ βρίσκομαι δίπλα στη μαμά μου και την οικογένειά μου. Τώρα, θα ήθελα να σας συστήσω τη μικρή μου αδερφή, Shiloh, καθώς θέλει και αυτή με τη σειρά της να σας πει κάτι».

Τέλος, η Shiloh ήταν αρκετά φειδωλή λέγοντας: « Το όνομά μου είναι Shiloh και αγαπώ την Καμπότζη».

Πηγή: gueen.gr

Ετικέτες