Τζώρτζια Παναγή για Ξαναδέστε τους: «Δεν ήταν 100% στα μέτρα μου»!

No Rating

Η Τζώρτζια Παναγή εδώ και λίγο καιρό αποτελεί παρελθόν από το Ξαναδέστε τους και η αλλαγή στην εκπομπή του Alpha φαίνεται πως εξέπληξε πολύ κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιό της Κύπριας παρουσιάστριας δεν ανανεώθηκε με το σταθμό με συνέπεια να μην συνεχίσει στην ομάδα.

«Η αποχώρηση μου από την εκπομπή, μου ανακοινώθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, οι σχέσεις μου με το κανάλι είναι εξαιρετικές. Η λήξη μιας συνεργασίας δεν είναι αναγκαίο να επιφέρει ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών», είχε δηλώσει αποκλειστικά στο Peoplegreece μόλις είχε γίνει γνωστή η αποχώρησή της.

Αυτή την φορά, βρέθηκε στο πλατό του Όλα Ξεκόλλα και μίλησε στο Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για την αλλαγή πορείας στην καριέρα της. «Δεν μου ήταν ξένος ο χώρος. Ίσως τα θέματα και η εκπομπή να μην ήταν 100% στα μέτρα μου. Για μένα όμως ήταν ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια της ζήτησαν να τοποθετηθεί για το τι πήγε στραβά στην εκπομπή. «Πιστεύω ότι δεν ευθύνεται ένα άτομο για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής. Τώρα ο κόσμος επιλέγει τι θέλει να δει στην τηλεόραση. Μία εκπομπή που δεν πάει καλά, πρέπει να περιορίσει και το μπάτζετ της», εξήγησε η παρουσιάστρια στον Θέμο Αναστασιάδη.

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες