Φαίη Σκορδά-Θέμης Γεωργαντάς: Απίστευτος καβγάς στο πλατό-Τι συνέβη;

No Rating

Αφορμή για να «ανάψουν τα αίματα» ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Θέμη Γεωργαντά στάθηκε μία στιχομυθία που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης με δημοσιογράφο του Alpha για την προσωπική του ζωή.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η παρέα του Πρω1νό κάλεσε στο πλατό την δημοσιογράφο της εκπομπής που ήταν παρούσα για να τους εξηγήσει τι συνέβη.

Σχολιάζοντας το στιγμιότυπο, η κουβέντα «άναψε», με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να λέει «είναι επιλογή του να μας κοροϊδεύει τρία χρόνια τώρα;» και τον Θέμη να απαντά «είσαι στην κρεβατοκάμαρά του μέσα; Σου χρωστάει να σου πει αν είσαι με τη Σωτηροπούλου ή όχι;».

«Για να κρατάμε τώρα κάποιες δημόσιες σχέσεις, δεν θα θυμώσουν τώρα αν πούμε ότι είναι μαζί. Είναι μαζί!», σχολίασε η Φαίη και πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Θέμη, που την ρώτησε αν αναφέρεται σε εκείνον.

Όταν η παρουσιάστρια απάντησε καταφατικά, οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Θέμη να λέει, μεταξύ άλλων, «είναι φάουλ ο Στέφανος και είσαι φάουλ κι εσύ. Όταν λέει ο άνθρωπος “δεν θέλω να μιλήσω”, εγώ το σέβομαι αυτό. Μάλλον καταλαβαίνω ότι είναι ζευγάρι… Πέταξες στον αέρα μια μπηχτή ότι δεν είναι θέμα δημοσίων σχέσεων. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις!».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν:

Πηγή: peoplegreece.com

Ετικέτες