Όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στο «Survivor», η σύζυγός του πολιορκείται από τον ΑΝΤ1!

No Rating

Εκείνος; Για τα μάτια μας μόνο το ΄ρίξε στην… πείνα και στο χυμό καρύδας! Εκείνη; Για τα μάτια μας μόνο το ΄ρίχνει στο χορό και στις εξαντλητικές πρόβες!

Αν νόμιζες πως όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι… «Survivor» και πεινάει στον Άγιο Δομίνικο, η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη κάθεται μέσα στο σπίτι με σταυρωμένα χέρια και μετρά μία, μία τις μέρες μέχρι ο δικός της… «Οδυσσέας» να επιστρέψει, κάνεις μέγα λάθος.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής, μα πάνω απ ΄όλα μαμά των δύο υπέροχων παιδιών που έχουν φέρει στο κόσμο με τον Στέλιο, πολιορκείται στενά από τον ΑΝΤ1! Ναι, ναι πολύ καλά διαβάζεις, πολιορκείται στενά από τον ΑΝΤ1, προκειμένου κι αυτή να αναλάβει τηλεοπτική δράση!

Οι Αντεννικοί ,λοιπόν, βρίσκονται σε επαφές μαζί της, προκειμένου να συμμετάσχει στο «So you think you can dance», όπου και θα αναλάβει την εκπαίδευση των υποψήφιων χορευτών.

«…Η αλήθεια είναι πως όντως συζητάμε με την Όλγα για το συγκεκριμένο σόου», αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

«Μάλιστα, απ ΄ότι όλα δείχνουν οι συζητήσεις μας αυτές θα καρποφορήσουν και είμαστε χαρούμενοι γι ΄αυτό. Αλλωστε, μέχρι την επόμενη εβδομάδα πρέπει να είναι όλα έτοιμα, γιατί ξεκινούν γυρίσματα των τελικών οντισιόν. Γι ΄αυτό και σου αποκαλύπτω, πως εκτός από την Όλγα βρισκόμαστε σε συζητήσεις και με την Κόρτνει Πάρκερ, όπου και σε αυτή την περίπτωση, βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία».

Η Κόρτνει είναι τραγουδίστρια και χορεύτρια, είναι η σύζυγός του Χρήστου Μάστορα και τηλεοπτικά την είχαμε δει τελευταία φορά στο «Just the two of us» του Mega!

Πηγή: tlife.gr

Ετικέτες