Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα William και της Kate Middleton για τον αρραβώνα του Harry!

No Rating

Ήταν κάτι που το περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό και επιτέλους συνέβη ή καλύτερα επιτέλους το μάθαμε, αφού έχει συμβεί εδώ και έναν μήνα. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markleαρραβωνιάστηκαν και το παλάτι γιορτάζει. Μόλις εχθές έγινε γνωστή η είδηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το παλάτι του Kensington και λίγο μετά είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες από την επίσημη εμφάνιση τους μετά την είδηση του αρραβώνα.

Όπως είχες διαβάσει κι εδώ, το δαχτυλίδι που ο Harry έδωσε στην εκλεκτή της καρδιάς του ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εκείνον, αφού το σχεδίασε ο ίδιος προσωπικά με τα διαμάντια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Και στις φωτογραφίες που είδαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge (aka πρίγκιπας William και Kate Middleton) έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το χαρμόσυνο γεγονός και πραγματικά μας συγκίνησαν.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον Harry και την Meghan. Ήταν υπέροχη εμπειρία να την γνωρίσουμε και να δούμε πόσο ευτυχισμένοι είναι οι δυο τους μαζί», ανέφερε το ζευγάρι σε δήλωση του που αναρτήθηκε στο επίσημο account του Παλατιού στο Twitter. Γνωρίζουμε πως ο Harry έκανε την πρόταση στο Λονδίνο νωρίτερα μέσα στον μήνα, ενώ ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος για την άνοιξη.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, πως ο πρίγκιπας Harry ζήτησε και την άδεια των γονιών της πριν κάνει την πολυπόθητη πρόταση, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Ήξερα πως είναι η μοναδική από την πρώτη στιγμή που την είδα».

Πηγή: queen.gr

Ετικέτες