Stan: “Θα ήθελα οπωσδήποτε κάποια στιγμή να συνεργαστώ δισκογραφικά με τον Γιάννη Πάριο”

No Rating

Ο Stan σε μία συνέντευξη… “έξω από τα δόντια”!

Στην εφημερίδα “Αγορά” έδωσε συνέντευξη ο Stan και απάντησε στους επικριτές του με την ειλικρίνεια και την ευθύτητα που τον διακρίνει.

Ο φετινός χειμώνας φέρνει ένα μεγάλο στοίχημα για σένα, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα σου θα ηγείσαι σχήματος. Πόσο αγχωτικό είναι αυτό για σένα μέσα στην μεγάλη κρίση που υπάρχει πια στη νύχτα;
Η νύχτα στα δικά μου τα μάτια ανέκαθεν ήταν δύσκολη. Εγώ έχω άγνοια κινδύνου και την είχα και τότε που ξεκινούσα στο χώρο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό από όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα. Δεν θα είμαι σε μια μεγάλη πίστα, αλλά μαζί με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado θα δώσουμε έναν πιο μοντέρνο και νεανικό τόνο στην «Αυτοκίνηση», σε ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία στην νύχτα της Αθήνας. Μιλάμε για κάτι αρκετά πρωτοποριακό για την Ελλάδα, επειδή θα συνδυάζει το clubbing με την live μουσική.

Ουσιαστικά στις συνεντεύξεις σου δεν χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως τραγουδιστή, αλλά ως καλλιτέχνη που έχει ως προτεραιότητα του την μουσική. Για ποιες φωνές ονειρεύεσαι να γράψεις κομμάτια;
Θα ήθελα οπωσδήποτε κάποια στιγμή να συνεργαστώ δισκογραφικά με τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος από μόνος του είναι μια μουσική ιστορία στην Ελλάδα, αλλά και με τον Βασίλη Καρρά, που την περσινή σεζόν δουλέψαμε μαζί σε νυχτερινό κέντρο. Επίσης, έχω μεγάλο καημό να γράψω κομμάτια για την Πάολα, επειδή της έχω μεγάλη αδυναμία και ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο δούλεψα μαζί του στην νύχτα. Ωστόσο, είμαι πολύ ντροπαλός και δεν μπορώ να χτυπήσω την πόρτα κάποιου για να του δώσω τραγούδια μου. Αφήνω τις συνεργασίες να έρχονται με την φυσική ροή των πραγμάτων.

Με καλλιτέχνες από την άλλη όχθη του «ποταμιού» θα ήθελες να δουλέψεις; Για παράδειγμα μας έκανε αίσθηση η selfie που δημοσίευσες με τον Διονύση Σαββόπουλο.
Φυσικά γιατί αυτοί οι άνθρωποι κρύβουν από πίσω τους όλη την κουλτούρα της Ελλάδας. Θέλω πολύ να δουλέψω με τον Σαββόπουλο και τον Κραουνάκη, ακριβώς επειδή πίσω από τις μελωδίες και τους στίχους τους υπάρχει μια τεράστια κουλτούρα. Είναι μοναδικοί καλλιτέχνες στο είδος τους και σίγουρα μια τέτοια συνεργασία θα με έκανε και μένα τον ίδιο πολύ καλύτερο καλλιτέχνη, επειδή δίπλα τους θα μάθαινα πολλά πράγματα. Μακάρι κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστώ μαζί τους.

Νιώθεις λίγο σαν το σάκο του μποξ στα τηλεοπτικά πάνελ και τα socialmedia. Όλα αυτά τα χρόνια έχεις δεχθεί πολύ αιχμηρά σχόλια.
Όταν δεν έχουν να πουν κάτι για τη δουλειά σου, τη μία τους φταίει η τσίχλα και την άλλη η φράντζα. Εγώ ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να χαρακτηρίσω κάποιον από τους αυτούς. Δίνω περισσότερη βάση στην αγάπη του κόσμου, για παράδειγμα το νέο μου κομμάτι μέσα σε 3 μήνες έχει αγγίξει τα 6 εκατομμύρια views στο Youtube. Κάποιοι άνθρωποι έχουν βρεθεί εκεί που έχουν βρεθεί με τους δικούς τους τρόπους και πληρώνονται για να κάνουν κριτική. Δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί ορισμένοι από αυτούς έχουν παιδιά και μεγαλώνουν οικογένειες.